وارش وارش .

وارش

بسیاری از ویتامین‌ها در اثر پخت طولانی غذا از بین می‌رود

عضو هیات علمی گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم در رشته صنایع غذایی دانشگاه شهرکرد گفت: طبخ غذا در دماهای بالاتر از ۱۰۰ درجه سانتی‌گراد تشکیل اکریل آمید را در غذا افزایش می‌دهد و بسیاری از ویتامین‌ها و مواد موثره در اثر پخت طولانی غذا از بین می‌رود.
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۹ آذر ۱۳۹۹ساعت: ۰۳:۱۸:۱۷ توسط:وارش موضوع: نظرات (0)